Logistieke locaties Eenvoudigere oplossingen voor complexe processen

Spil van de leveringsketen Logistiek is een dagelijkse activiteit

We hebben onze concepten voor logistieke centra vanuit economisch, ecologisch en sociaal oogpunt nog eens volledig onder de loep genomen. Voor nieuwe uitgangspunten met verkleinde plattegronden en uitgebreide orderpickniveaus is duidelijk minder perceeloppervlak nodig. Daarom gaan de filialen door individuele vestigingslocaties optimaal op in de omgeving.

Hoogtepunten van de logistieke centra Een nieuwe generatie logistiek

Dankzij de compacte bouwwijze en de doordachte processen ontstaan flexibele magazijn- en kantoorstructuren voor een aantrekkelijk en toekomstbestendig logistiek centrum.

ArchitectuurIndividuele planning

De logistieke centra passen door individuele planningen in de omgevingsvoorwaarden van de vestigingsplaats.

CO2-uitstootDuurzaamheid

Voor een ecologisch logistiek ontwerp werken we voortdurend aan de optimalisatie van emissiewaarden en van het energieverbruik.

Ruimte-indelingMagazijnruimten en kantoor

Bij de nieuwe vormgeving wordt waarde gehecht aan daglicht, geoptimaliseerde processen voor de pickers en een moderne uitrusting.

WerksfeerModerne werkplek

De nieuwe leverzones met sociale ruimtes voor medewerkers en leveranciers zorgen voor een hoogwaardige en prettige werkomgeving.

Uw vraag aan ons Wilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze logistieke centra of over een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!

Contact opnemen