Logistieke locatiesEenvoudigere oplossingen voor complexe processen

Spil van de leveringsketenLogistiek is een dagelijkse activiteit

We hebben onze concepten voor logistieke centra vanuit economisch, ecologisch en sociaal oogpunt nog eens volledig onder de loep genomen. Voor nieuwe uitgangspunten met verkleinde plattegronden en uitgebreide orderpickniveaus is duidelijk minder perceeloppervlak nodig. Daarom gaan de filialen door individuele vestigingslocaties optimaal op in de omgeving.

Hoogtepunten van de logistieke centraEen nieuwe generatie logistiek

Dankzij de compacte bouwwijze en de doordachte processen ontstaan flexibele magazijn- en kantoorstructuren voor een aantrekkelijk en toekomstbestendig logistiek centrum.

CO2-uitstootDuurzaamheid

Voor een ecologisch logistiek ontwerp werken we voortdurend aan de optimalisatie van emissiewaarden en van het energieverbruik.

ArchitectuurIndividuele planning

De logistieke centra passen door individuele planningen in de omgevingsvoorwaarden van de vestigingsplaats.

WerksfeerModerne werkplek

De nieuwe leverzones met sociale ruimtes voor medewerkers en leveranciers zorgen voor een hoogwaardige en prettige werkomgeving.

Ruimte-indelingMagazijnruimten en kantoor

Bij de nieuwe vormgeving wordt waarde gehecht aan daglicht, geoptimaliseerde processen voor de pickers en een moderne uitrusting.

Uw vraag aan onsWilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze logistieke centra of over een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!

Contact opnemen