De winkelboulevardGroot aanbod, één adres

Klantenmagneet met potentieelEen handelslocatie met toekomst

Als op dezelfde locatie verschillende aantrekkelijke aanbieders geconcentreerd zijn, vergroot dit de aantrekkingskracht voor klanten – dat is de kracht van winkelboulevards. In winkelboulevards vindt u een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende assortimenten en diensten. De aan- en afvoerwegen zijn goed toegankelijk, de afstanden tussen de verschillende winkels zijn kort en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Onze filialen zijn daarbij een belangrijke waarborg voor de frequentie en aantrekkelijkheid van de locatie.

Mogelijkheden van de winkelboulevardKrachtige concepten

In woonboulevards vindt u een divers aanbod en vele diensten onder één dak. Daarom vormen ze de ideale mogelijkheid om de aantrekkelijkheid van locaties te vergroten. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met Lidl winkelboulevards te realiseren.

Voor het milieuDuurzame techniek

Ook bij winkelboulevards zetten wij in op duurzame techniek, zoals LED-verlichting en milieuvriendelijke verwarmings- en koeltechniek.

ArchitectuurRuim en goed verlicht

Een ruim concept, moderne architectuur en diensten zoals klantenwc's zorgen voor een prettige winkelervaring.

ProductpresentatieFood-concepten

Modern is ook de productpresentatie, inclusief nieuwe take-away-concepten met verse bakproducten of coffee-to-go-aanbiedingen in de filialen.

Kengetallen en vereistenLocatiecriteria

Als eigenaar of huurder – Lidl weet het potentieel van winkelboulevards optimaal te benutten. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Locaties:
koop, huur of pacht.
Projecten:
nieuwbouwprojecten of revitaliseringen.
Oppervlakte perceel:
bebouwd en onbebouwd in alle grootten.
Winkelruimte:
te huur vanaf 1.000 m².
Parkeerplaatsen klanten:
prima toegankelijk.
Huurders:
aantrekkelijke huurdersmix.

Uw vraag aan onsWilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze winkelboulevards of over een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!

Contact opnemen