Bijzondere filialenVoor unieke gebouwen en locaties

MaatwerkoplossingenBuiten de platgetreden paden denken

De uitbreiding van ons filialennetwerk heeft ons geleerd, dat bijzondere locaties vragen om maatwerkoplossingen. We definiëren niet alleen normen, maar denken vooruit – met individuele planningsconcepten en emotionele architectuuroplossingen voor unieke locaties en bestaande gebouwstructuren. Met onze concepten leveren we een bijdrage aan het behoud en de vergroting van de aantrekkelijkheid van steden.

IntegratiemogelijkhedenHet filiaal voor bijzondere gebouwen

We stemmen onze reactie af op de situatie – of het nu om een station, historisch gebouw of stadion gaat – we voegen onze filialen in de architecturale context in en zorgen dat de gebouwen niet uit de toon vallen om echte meerwaarde te creëren. We zoeken naar slimme antwoorden op locatiespecifieke vragen en zorgen ervoor dat onze klanten een moderne en aangename winkelervaring hebben, zoals ze gewend zijn.

ArchitectuurBijzondere objecten

Bij de verbouwing van historische gebouwen of bij de integratie ervan in buitengewone bouwprojecten plannen we individueel en integratiegericht.

Waard om te behoudenNieuwe impulsen

Het behoud van historische gebouwen creƫert meerwaarde voor het straatbeeld en bevordert tegelijkertijd de aantrekkelijkheid van de vestigingen.

Uw vraag aan onsWilt u meer informatie?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze filiaalconcepten en geven u advies over individuele wensen. We kijken uit naar uw reactie!

Contact opnemen