Logistieke locaties

Eenvoudigere oplossingen voor complexe processen

Logistiek is een dagelijkse activiteit

Spil van de leveringsketen

We hebben onze concepten voor logistieke centra vanuit economisch, ecologisch en sociaal oogpunt nog eens volledig onder de loep genomen. Voor nieuwe uitgangspunten met verkleinde plattegronden en uitgebreide orderpickniveaus is duidelijk minder perceeloppervlak nodig. Daarom gaan de filialen door individuele vestigingslocaties optimaal op in de omgeving.

Een nieuwe generatie logistiek

Hoogtepunten van de logistieke centra

Dankzij de compacte bouwwijze en de doordachte processen ontstaan flexibele magazijn- en kantoorstructuren voor een aantrekkelijk en toekomstbestendig logistiek centrum.

 • CO2-uitstoot

  Duurzaamheid

  Voor een ecologisch logistiek ontwerp werken we voortdurend aan de optimalisatie van emissiewaarden en van het energieverbruik.

 • Architectuur

  Individuele planning

  De logistieke centra passen door individuele planningen in de omgevingsvoorwaarden van de vestigingsplaats.

 • Ruimte-indeling

  Magazijnruimten en kantoor

  Bij de nieuwe vormgeving wordt waarde gehecht aan daglicht, geoptimaliseerde processen voor de pickers en een moderne uitrusting.

 • Werksfeer

  Moderne werkplek

  De nieuwe leverzones met sociale ruimtes voor medewerkers en leveranciers zorgen voor een hoogwaardige en prettige werkomgeving.

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over onze logistieke centra of over een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!