Het filiaal in het centrum

Moderne voorzieningen in de binnenstad

Perfect geïntegreerd

Afgestemd op de binnenstad

Goed bereikbaar en niet weg te denken – onze binnenstadfilialen zorgen voor voorzieningen in het hart van de stad en gaan bovendien perfect op in het straatbeeld. We gebruiken bestaande gebouwen en objecten die zich midden in het centrum bevinden en integreren onze filialen door moderne architectuur te combineren met de bestaande omgevingsstructuur.

Het filiaal voor stadscentra

Hoogtepunten van het binnenstadfiliaal

Met ons filiaalconcept benutten we ook kleinere percelen en zijn we aantrekkelijke huurders met een uitstekende kredietwaardigheid. Doordat we gebruik maken van bestaande gebouwen en deze architectonisch aanpassen, brengen we Lidl-filialen in drukbezochte stadscentra zonder dat we het straatbeeld veranderen.

 • Aangepast assortiment
  Vraag en aanbod

  Aangepast assortiment

  Het assortiment, dat is afgestemd op de wensen van klanten in binnensteden, bestaat uit veel vers- en gemaksproducten en uit take-away-concepten.

 • Architectuur

  Bestaande gebouwen

  De filialen worden geïntegreerd in bestaande gebouwstructuren en architectonisch aangepast aan de bestaande bebouwing.

 • Comfort

  Winkelervaring

  Ook bij kleine percelen blijven de voordelen van de nieuwe generatie filialen, zoals een uitgebreide keuze aan vers- en gemaksproducten en de aantrekkelijke presentatie, behouden.

 • Aangepast assortiment

Locatiecriteria

Kengetallen en vereisten

In ons filiaalconcept voor de binnenstad wordt gebruik gemaakt van bestaande gebouwen en objecten die zich midden in het stadscentrum bevinden. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Overige criteria: bevoorrading met vrachtwagen moet mogelijk zijn.
Percelen/gebouwen: te koop of te huur.
Winkelruimte:vanaf 600 m2.

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over ons binnenstadfiliaal of een ander filiaalconcept. We kijken uit naar uw reactie!