Vastgoed beschrijving:

Prachtig handelspand op toplocatie in Tournai

Dit uitstekende handelspand is gelegen aan de levendige Chaussée de Bruxelles in het hart van Tournai. Met een strategische ligging nabij winkels, restaurants en openbaar vervoer, biedt dit pand een unieke kans voor investeerders of ondernemers op zoek naar een succesvolle locatie voor hun bedrijf.

Het pand beschikt over een ruime etalage die zorgt voor maximale zichtbaarheid een aantrekkelijkheid op het retailpark. Met een totale oppervlakte van 1070 m², biedt het pand voldoende ruimte voor diverse soorten bedrijfsactiviteiten. De goed onderhouden staat van het gebouw zorgt voor een directe inzetbaarheid zonder grote renovaties. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, wat het pand nog aantrekkelijker maakt voor klanten en bezoekers.

Aarzel niet om deze unieke kans te grijpen en uw bedrijf te vestigen op deze uitstekende locatie in Tournai. Download de property brochure hierboven en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

informatie over de vloeroppervlakte:

Een totale gebouwoppervlakte van 1070 m². Momenteel opgesplitst in 825 m² winkeloppervlakte, 156 m² magazijnoppervlakte en 89 m² sociale lokalen.

Beschrijving van de parkeermogelijkheden:

85 parkeerplaatsen in exclusieve eigendom op het retailpark, voor de winkel

andere documenten

Uw vraag aan ons

Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier bereikt u de juiste contactpersoon voor uw land.