De winkelboulevard

Groot aanbod, één adres

Een handelslocatie met toekomst

Klantenmagneet met potentieel

Als op dezelfde locatie verschillende aantrekkelijke aanbieders geconcentreerd zijn, vergroot dit de aantrekkingskracht voor klanten – dat is de kracht van winkelboulevards. In winkelboulevards vindt u een uitgebreid aanbod van de meest uiteenlopende assortimenten en diensten. De aan- en afvoerwegen zijn goed toegankelijk, de afstanden tussen de verschillende winkels zijn kort en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Onze filialen zijn daarbij een belangrijke waarborg voor de frequentie en aantrekkelijkheid van de locatie.

Krachtige concepten

Mogelijkheden van de winkelboulevard

In woonboulevards vindt u een divers aanbod en vele diensten onder één dak. Daarom vormen ze de ideale mogelijkheid om de aantrekkelijkheid van locaties te vergroten. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met Lidl winkelboulevards te realiseren.

 • Voor het milieu

  Duurzame techniek

  Ook bij winkelboulevards zetten wij in op duurzame techniek, zoals LED-verlichting en milieuvriendelijke verwarmings- en koeltechniek.

 • Productpresentatie

  Food-concepten

  Modern is ook de productpresentatie, inclusief nieuwe take-away-concepten met verse bakproducten of coffee-to-go-aanbiedingen in de filialen.

 • Architectuur

  Ruim en goed verlicht

  Een ruim concept, moderne architectuur en diensten zoals klantenwc's zorgen voor een prettige winkelervaring.

Locatiecriteria

Kengetallen en vereisten

Als eigenaar of huurder – Lidl weet het potentieel van winkelboulevards optimaal te benutten. Samen zoeken we de juiste strategie voor uw locatie.

Huurders:aantrekkelijke huurdersmix.
Locaties:koop, huur of pacht.
Oppervlakte perceel:bebouwd en onbebouwd in alle grootten.
Parkeerplaatsen klanten: prima toegankelijk.
Projecten:nieuwbouwprojecten of revitaliseringen.
Winkelruimte:te huur vanaf 1.000 m².

Wilt u meer informatie?

Uw vraag aan ons

We beantwoorden graag al uw vragen over onze winkelboulevards of over een van onze filiaalconcepten. We kijken uit naar uw reactie!