Vastgoed beschrijving:

Het handelspand is ingericht met een winkelruimte, een sanitair blok (gescheiden voor heren en dames), een kitchenette, een berging en een bureau. Achteraan in het handelspand is een opslagplaats met automatische rolpoort voorzien.

De winkel met ingang langs 2 straten heeft een zeer goede locatie, aangezien het zeer centraal gelegen is in Brussel, op 500m wandelafstand van de Grote Markt. Tevens is de winkel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer met een busstop aan het handelspand. Op 800m is de toegang tot de R20, de ‘Kleine Ring van Brussel’.

informatie over de vloeroppervlakte:

Het perceel 937M heeft een oppervlakte van 884 m², langs de Arteveldestraat heeft het perceel een breedte van circa 39 meter. Langs de straat “Sint-Goriksplein” heeft het perceel een breedte van circa 43 meter.

Beschrijving van de parkeermogelijkheden:

Het pand beschikt tevens over 38 ondergrondse parkeerplaatsen. 17 parkeerplaatsen op verdieping -1 en 21 parkeerplaatsen op verdieping -2. Deze ondergrondse parkeerplaatsen worden afgesloten met een automatische poort, toegang tot de begane grond voor voetgangers is beschikbaar via twee trappen via een afgesloten deur of via de lift in de ondergrondse garage.

Uw vraag aan ons

Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen of opmerkingen? Via ons contactformulier bereikt u de juiste contactpersoon voor uw land.